2021-02-10 08:26:57• hírek • Szatmár.ro

Ne feledje, pénteken Darwin-nap – ezúttal online

2009 óta minden évben megrendezik Szatmárnémetiben a Darwin-napot – idén rendhagyó módon online keretek közé kerül az esemény.

Február 12. Charles Darwin születésnapja, éppen ezért választották ezt a dátumot a tudomány és a kritikus gondolkodás napjává. Szatmárnémeti programnaptárban már 12 éve szerepel van a Darwin-nap, az esemény szervezői pedig minden évben neves előadókat hívnak meg, akik érdekfeszítő előadásokkal és prezentációkkal készülnek a nagyérdemű számára.

Idén sem lesz ez másképp, annyi különbséggel, hogy ezúttal egy előadóterem korlátozott helyeinek számától mentesülve, gyakorlatilag bárki követheti majd az izgalmasnak ígérkező előadásokat, hiszen idén online közvetítik az eseményt.

Mint minden évben, a szervezők idén is tudományról, kritikus gondolkodásról beszélgetnek az esemény vendégeivel, amire talán még soha nem volt ekkora szükség a világban.

Íme az idei program:
 

 

Az idei Darwin Nap előadásait február 12-én, pénteken 17:00 órától (UTC+02!) élőben követhetik az érdeklődők a Facebookon (DarwinDaySM) vagy az esemény oldalán ("Darwin online... 2021")Csatlakozzon ön is az eseményhez!

Az alkalom a E-Consult Egyesület és az Apáthy István Egyesület együttműködésében valósul meg.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: